Generhverv når man er oppe i alderenGenerhverv når man er oppe i alderen

Generhverv når man er oppe i alderen er et vidt begreb, for der er så stor forskel på hvilken formåen, man så er i besiddelse af.

Hvordan generhvervelsen for en person oppe i alderen skal og kan foregå, afhænger af flere ting.

Hvordan og hvorfor er du havnet i denne situation, og hvordan har du det nu?

Kom du til at lave et hændeligt uheld, som intet har med din alder at gøre?

Er du normalt tryg og kører hjemmevant i trafikken?

Er det teorien, der bekymrer dig mest?

Er det dig, der her er beskrevet, så er det bare på med vanten og komme i gang.

Vær med her – gå ind og træn teorien – jo før desto bedre.

Når du har trænet teorilektionerne godt og grundigt hjemme i din sofa, føler du dig meget bedre tilpas fordi du nu kan teorien. Og ved du hvad – Imens du sidder og hygger dig med at se de små videoklip, så vil du flere gange tage dig selv i at tænke, at det her kunne alle vist have godt af at gøre. Det er slet ingen skade til at tage en gang teori, for hvor meget kan man egentligt huske efter så mange år, og der er jo også kommet nye ting til. Alt det kan du sidde i ro og mag – hjemme hos dig selv og få styr på. Generhverv når man er oppe i alderen behøver ikke at være det store problem – Det er træls, men så er det heller ikke værre.

For at generhverve dit kørekort, skal du til en teoriprøve, og den foregår nu til dags ved at man får vist 25 billeder med 2-4 spørgsmål til hvert billede. De 20 af billederne skal være besvaret fejlfrit, dvs. at du må lave 5 billeder forkert. Ligesom du kan starte med at træne teorien hjemme, kan du fortsætte og træne dig i teoriprøver. Prøv at gå ind her og tag nogle prøver. Prøverne her ligner politiets teoriprøver, og du kan hjemme sidde og komme i form til at tage den rigtige teoriprøve hos politiet.

I fred og ro har du på denne måde gjort dig klar til at gå til den alvorlige side af sagen.

Kontakt en køreskole, som du helt sikkert kan få til at hjælpe dig videre i forløbet – så du kommer ovenpå igen.

Der er ingen grund til at gå i sort – start allerede nu med at træne teorien, så får du det meget bedre.

Generhverv når man er oppe i alderen er ikke verdens undergang, og nej – det er heller ikke flovt. Du skulle lige vide hvor mange, der står og har stået i den situation – de fortæller det bare ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *