Om Teoribogonline.dk

sort-pige-trans-micro

 

Derfor:

Teoribogen redigeres og drives af professionelle, erfarne og aktive kørelærere, og er bygget op efter Færdselsstyrelsens Undervisningsplan for kørekort til bil (kategori B).

Teoribogonline.dk er gratis fordi den i første omgang var tænkt til vore egne elever. Vi ønsker nemlig at give vore elever en god teoribog som supplement til undervisningen på køreskolen.

Nu hvor arbejdet er gjort, har vi bestemt, at du og alle andre også er velkommen til have glæde af Teoribogonline.dk

 

Hvad:

Teoribogen består af en række videoklip, som dækker al den teori, som du ihht. Færdselsstyrelsens Undervisningsplan skal have. Alle punkter fra lektionsplanen, som din køreskole arbejder efter, er med i undervisningen her.
Dvs. hvis du ser alle video-lektionerne, har du været al teorien igennem – ikke i stedet for teorien på køreskolen, men som det supplement der gør, at du får overskud til at klare dig super godt til undervisningen på køreskolen og virkeligt øger dine chancer for at bestå den endelige teoriprøve.

 

Hvordan:

Hvis du allerede er i gang med at tage kørekort, har du på køreskolen fået en ekstra lektionsplan til hjemmebrug. Se videoerne, og kryds af i din lektionsplan efterhånden som du kommer igennem. Før du ved af det, har du været hele teorien igennem og er blevet en hel del skrappere til det.

Hvis du ikke har en lektionsplan fra køreskolen, kan du sagtens klare dig uden – Du tager bare lektionerne en for en.

Vi lover dig, at du bliver meget bedre til teorien.

Du kan også tage prøver, som er en gennemført efterligning af Politiets teoriprøver. Du finder prøverne her på Vialex.dk

  Vi ønsker dig god fornøjelse – og held og lykke med kørekortet.

rod-pige-med-korekort-micro

Det virker